Zoeken naar pedalen engelse auto

pedalen engelse auto
 
Caravantrekker Forum.
Ik heb ong. 20 jaar geleden een keer een Engelse Ford Escort gehuurd op Jersey en de versnellingsbak was precies hetzelfde als bij de continentale auto's' oftewel om hem in de 1e versnelling te zetten moest je de pook van je af duwen en dan naar voren. Dus geen spiegelbeeld van de Nederlandse" versnellingsbak. @Eric antwoordt op 26 April 2010 om 2212.: oftewel om hem in de 1e versnelling te zetten moest je de pook van je af duwen en dan naar voren. Uhm, volgens mij zit hij dan normaal gesproken in z'n' 5e? @Eric antwoordt op 26 April 2010 om 2228.: Aah, ik snap m Theo, was effe confuus! Rik antwoordt op 26 April 2010 om 2251.: Bedankt voor jullie reacties, ik was even nieuwsgierig. En natuurlijk zit je achter het stuur. Michiel antwoordt op 26 April 2010 om 2253.: Bij een auto gemaakt voor links rijden, dus met het stuur aan de rechterkant, worden de versnelling niet gespiegeld. Dus de 1 is meestal naar links en naar voren, net als bij het overeenkomstige model met links stuur. De pedalen worden ook niet gespiegeld.
FOK.nl cookie-informatie.
Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren wil je het geluid uit hebben, heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.
Links rijden met de auto.
De pedalen zitten wel goed, en het schakelen is even wennen met je linkerhand, maar hij had vooral moeite met de breedte van de auto die nu geheel aan de andere kant zat dan hij gewend is hij zit dagelijks vele km's' op de Nederlandse weg.

Contacteer ons